Al 25 jaar organiseren wij professionele wijnreizen voor groepen.

In September 2017 gaan we weer met een groot gezelschap op wijnreis.
Dit keer gaan we naar de Champagne, Bourgogne en Elzas.

We zullen (wereld)beroemde wijn & Champagnehuizen bezoeken maar ook kleine wijnboertjes met de denkbeeldige alpino petjes op en een stokbrood onder de arm.

Het doel van deze wijnreizen is dat je heel veel proeft, leert, ervaart en ziet dat de wijnwereld twee kanten kent:
Nl. De zakelijke kant en de ‘bloed, zweet en tranen” kant.
Alle reizen worden door Barbara zelf begeleid, vertaald waar nodig en extra uitleg gegeven.

Namen van bekende wijnhuizen zijn o.a.. De Kleine Schorre uit Zeeland, De Apostelhoeve in Maastricht, Champagnehuizen Bollinger & Ayala, Castelane, Mercier, Pommery en many more. Wijnhuizen als Chateau de Meursault, Maison Louis Jadot maar ook Bourgognehuis Drouhin of wat te denken van diverse caves coöperatives uit verschillende gebieden en natuurlijk ons kanjer uit de Elzas: Maison  Beyer met zijn fantastische hoogstaande gastronomische wijnen die de wijnglazen van Barbara gebruikt voor zijn proeverijen.

Omdat je op 1 been niet kunt staan, zitten er in het op maat gemaakte programma heel veel lekkere culinaire producten: Wat te denken van een bezoek aan het kloostervarken: Livar, of een biologische slakkenboer uit Nederland of juist uit hartje Champagne.
Een aantal keren zijn we met een grote boot en 40 koks op de Oosterschelde gaan varen en hebben aangelegd bij een grote oesterboot zodat we zelf oesters konden schrapen en natuurlijk direct open maken en proeven o.l.v. een heuse oesterman.
Lijkt het je leuk om meer te weten over hoe Ardennerham wordt gemaakt of hoe een wagyurund wordt behandeld, of hou je meer van kazen als Brie de Meaux of juist hollandse boerenkaas?

Ga dan mee met de door jou samengestelde groep met ons op wijnreis.
Er is te veel om op te noemen dus vraag vrijblijvende een offerte aan via email:
barbara@barbaraverbeek.nl
Dan zorgt Barbara zo snel mogelijk voor een bericht terug. Dit klinkt als een wijn-wijn situatie!