Met heel veel plezier schrijf ik de wijncolumn voor Vrij Telegraaf.
Voor de mensen die mij al jaren volgen zullen niet verbaast zijn dat ik onafhankelijk ben. Ik ben dus niet verbonden aan een wijnmerk en ik kies voor een prettige prijs-kwaliteitverhouding voor de consument.
Voor de column richt ik mij op biologische, biodynamische wijnen, natuurwijnen of duurzaam. Of het moet echt een heel bijzonder verhaal zijn om te vertellen.

Wil jij jouw wijn opsturen? Dat kan natuurlijk.
Je mag jouw wijn opsturen naar ons kantoor. Graag even een mailtje van te voren met informatie over de wijn en de vraag of je het mag afsturen. Zo kan ik al een voorselectie houden. We zien graag de levering op iedere dinsdag omdat we onze buren niet al te veel willen belasten.


Barbara Verbeek
Doormanplein 4
2992 bc Barendrecht
barbara@barbaraverbeek.nl
www.barbaraverbeek.nl

Omdat iedere wijnimporteur, wijnwinkel of wijnboer wat mij betreft een kans maakt, vraag ik je vriendelijk of je maximaal 1 keer per jaar iets wilt opsturen.
Op facebook en Linkedin zal ik aangeven met wat voor artikel ik bezig ben of op de website www.barbaraverbeek.nl
‘De biologische rosé test’ of ‘Nederlandse wijnboeren in het buitenland’ hebben we al gedaan.
Graag sticker op de achterkant van de fles met bedrijfsnaam, verkoopprijs consument en website vermelding.
Zorg ervoor dat ik de voorkant van de fles gewoon goed kan fotograferen.
Dit zijn mijn “spelregels”.

Tot snel!

Hartelijke groet,

Barbara Verbeek